Marketing

GEOhub je mjesto koje okuplja mlade ljude bilo da su u potrazi za znanjem, zabavom, informacijama iz geografije, njenih grana ili srodnih nauka. Vaša ciljna grupa su studenti i mladi? Želite da im predstavite vaš proizvod ili uslugu? GEOhub Vam to može omogučiti kroz oglašavanje ali i kroz dugoročnu saradnju i sudjelovanje na eventima, nagradne igre, PR objave, te kreativna rješenja i prijedloge urednika naših izdanja.

Ponuda bannera i oglašavanje na društvenim mrežama

Dizajn portala Geohub.ba je prilagođen svim vrstama uređaja i to desktop uređajima, tabletima i pametnim telefonima.

Na tehničkim karakteristikama portala GEOhub.ba zasniva se i ponuda bannera. Nudimo mogućnost da vaša kampanja bude plasirana i vidljiva na svim vrstama uređaja u isto vrijeme, što omogućava da vidljivost i doseg vaših oglasa budu izuzetno visoki.

Današnje oglašavanje nezamislivo je bez društvenih mreža

Studentska populacija je najaktivnija grupa korisnika na društvenim mrežama te stoga nudimo i mogućnost kreiranja kombinovanih kampanja na portalu i na našim profilima na društvenim mrežama. GEOhub je aktivan na svim društvenim mrežama i na našim profilima okupljamo više hiljada studenata i mladih uz izuzetno visoku aktivnost i interakciju. Imamo iznimno veliko i pozitivno iskustvo u kreiranju kampanja na društvenim mrežama, koje zahtijevaju visoku vidljivost oglasa i interakciju sa korisnicima.

Budite slobodni da nas kontaktirate te da na osnovu naših iskustava i znanja iz već realizovanih kampanja kreiramo zajedno i vašu kampanju u cilju postizanja najboljih mogućih rezultata.

Email: info@geohub.ba

 

bs_BA